Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Вагітні жінки, які вживають органічне молоко, можуть нашкодити своїм дітям. Англійськими вченими доведено, що таке молоко має низький рівень йоду і це завдає шкоди плоду. В органічному і пастеризоване молоко міститься в три рази менше йоду, ніж в звичайному.

Йод – важливий елемент для нормального розвитку мозку і нервової системи плода. Тому вагітна жінка повинна їсти продукти, збагачені йодом. Нестача йоду – одна з основних причин затримки розвитку плода. Кількість людей, які вживають в їжу органічне молоко значно збільшилася. Вживання різних видів молока підвищує його користь для організму. Щоб отримати добову норму йоду, необхідно випивати півтори пінти пастеризованого або органічного молока.

Молоко є основним джерелом йоду в раціоні харчування. Національна служба охорони здоров’я попереджає, що молоко обов’язково має бути в раціоні вагітних і годуючих жінок. Необхідно вживати 250 мікрограмів йоду в день. Також джерелом йоду служить жирна риба.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.